Biopronatura va assistir a la 57a edició de la Fira de Mostres celebrada al Palau de Fires de Girona del 27 d’octubre a l’1 de novembre de 2018. En aquesta fira es van mostrar la nova gamma de productes 100% naturals i vegans que distribuïm: la gamma de cosmètica de raïm, oli d’oliva i avellana de la marca NinaPriorat, dels quals som els representants a Girona; les varietats de te verd matcha i els diferents productes de bambú.

Glòria estand fira de mostres 2018 Girona

Es van donar dues conferències sobre les propietats beneficioses del te verd matcha de la marca Kissa que distribuïm, el qual els assistents van poder degustar com a beguda i en forma de galeta. També es van explicar com reconèixer productes 100% naturals, quins tòxics convé evitar i perquè, així com una demostració de la gran hidratació que té la crema hidratant de raïm i lo sedós i brillant que deixa el cabell el xampú d’oli d’oliva.

Taller te matcha fira de mostres 2018 Girona

En aquesta fira vam realitzar el sorteig d’un lot dels productes que distribuïm valorats en més de 100 euros. La guanyadora del sorteig va ser l’Alícia de Cassà de la Selva.

Entrega lot fira de mostres